Roba široke potrošnje

Roba široke potrošnje

Vlasnici brendova imaju velikih problema sa rastućim pretnjama falsifikovanja, diverzije i krađe proizvoda.


Trenutne procene su da nelegalna trgovina obuhvata 5-7 % celokupne svetske trgovine. U rastućim i sve složenijim snabdevačkim i distributivnim lancima, vlasnici robnih marki imaju potrebu da provere autentičnost proizvoda – da je proizveden od strane konkretnog Brenda, ili da je napravljen uz autorizaciju tog Brenda – kao i da je distribuiran od strane ovlašćenih dobavljača. Suštinski, vlasnici brendova žele da osiguraju svoj dobavljački lanac i da ograniče broj reklamacija, ali i da se u isto vreme staraju o zdravlju i bezdbednosti potrošača.

Nanoinspekt pruža usluge sveobuhvatne provere identiteta i praćenja proizvoda u okviru industrije bezbednosti proizvoda. Pored toga što obezbeđujemo tehnološka rešenja, jedini u ovoj industriji pružamo potpuno integrisana rešenja koja dozvoljavaju prizvođačima da garantuju pouzdanost svojih proizvoda. Ovakav sveobuhvatan pristup pravi razliku između nas i naših konkurenata.

Nanoinspekt pruža vladama i vlasnicima brendova mogućnost efektivnih potvrde i praćenja prodate robe kroz sve tačke dobavljačkog i distributivnog procesa, ali i verifikaciju tih informacija u što kraćem vremenskom roku, gotovo istovremeno.